Media sponsor

Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

EERADO arrin në Kosovë, nesër dhe pasnesër organizon trajnim dhe seminar në Prishtinë

02.10.2019 14:30:57

Organizata e Evropës Lindore për Anti-Doping (EERADO), për dy ditë radhazi do të organizojë trajnim dhe seminar në Kosovë.
Me këtë rast, sot në Prishtinë kanë arritur drejtori gjeneral i Organizatës së Evropës Lindore për Anti-Doping (EERADO), Teimuraz Ukleba dhe menaxherja e kësaj organizate (EERADO), Tamar Svanishvili, të cilët u pritën ngrohtësisht nga presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani dhe anëtari i Bordit të EERADO-s, Avni Nuha, njëherit kryetar i Komisionit Mjekësor të KOK. 
Nesër (e enjte) do të mbahet trajnimi “Ndërtimi i Kapaciteteve të Anti-Dopingut” (Anti-Doping Capacity Building), ndërsa të premten (4 tetor 2019) organizohet seminari ndërkombëtar i EERADOS me temën: “Sporti i Pastër” (Clean Sport).
Në seminarin e së premtes, i cili mbahet në Hotel Swiss Diamond prej orës 8:00, mund të marrin pjesë edhe mjekët, trajnerët dhe sportistët eminentë të federatave.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018