Patras 2019 - Lojërat Mesdhetare në Rërë

Hapja Gusht 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Telegram ngushëllimi për ndarjen nga jeta të Xhevat Shabanit

04.11.2019 21:46:31

E nderuara familje e z.Xhevat Shabani, e nderuara Federatë e Karatesë së Kosovës 

 

Me dhimbje dhe pikëllim të thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta të Xhevat Shabanit, anëtar i Bordit Ekzekutiv të Federatës së Karatesë së Kosovës dhe trajner i klubit të karatesë Elita nga Gjilani.

Karateja humbi një mjeshtër të saj, ndërsa sporti ynë mbeti pa një ish sportist të shquar, një njeri të respektuar që dha kontribut të çmuar për avancimin e karatesë.
Ndarja e hershme e tij nga jeta, do të lë mangësi të mëdha tek brezat e tij, për të cilët ishte idhull se si me punë dhe përkushtim arrihet deri tek suksesi.
Në emër të Komitetit Olimpik të Kosovës dhe gjithë Lëvizjes Olimpike në Kosovë, i shpreh ngushëllimet më të sinqerta, familjes së tij, Federatës së Karatesë së Kosovës, miqve dhe gjithë dashamirësve të sportit.

Besim Hasani
President i Komitetit Olimpik të Kosovës

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018