Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Letër Ngushëllimi

19.03.2015 09:55:25

Drejtuar: Bordit Ekzekutiv dhe zyrës së Presidentit të  Komitetit Olimpik të Kirgistanit
 
 
Të nderuar Zotërinj të Komitetit Olimpik Kombëtar të Kirgistanit,
 
Në emër të Komitetit Olimpik të Kosovës, më lejoni të shpreh simpatinë tonë më të thellë për humbjen e Murat Saralinor, Presidentit të ndjerë të Komitetit Olimpik Kombëtar të Kirgistanit.
 
Si një Komitet Olimpik Kombëtar i pranuar së fundmi nga CIO, nuk kemi patur shumë raste për të ndërvepruar personalisht me të nderuarin Saralinov, përveçse asaj që kujtoj në takimin e ANOC, por në familjen Olimpike, humbja e një anëtari është e jashtëzakonshme dhe ndihet thellë. 
 
I shprehim ngushëllimet e sinqerta Familjes Olimpike në Kirgistan, dhe anëtarëve të shtrenjtë të familjes së tij dhe miqve.
 
Shpirti i tij u prehtë në paqe, e trashegimia e tij i sjelltë zhvillime  pozitive të ardhmes së sportistëve dhe shpresave Olimpike të Kirgistanit.
 


Me respekt të thellë
Besim HASANI
President
Komiteti Olimpik i Kosovës

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0