Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Presidenti i IOC Z. Thomas Bach viziton Kosoven

24.04.2015 14:08:57

Axhenda:

Data 17 Prill 2015 

Ora 15:00-16:00, Pritja e delegacionit nga ana e përfaqësuesve të KOK-ut në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës

Ora 17:10, Vizita në Presidencën e Kosovës

Ora 18:00, Vizita në Kryeministrin e Kosovës

Ora 18:30, Ecje në këmbë e delegacionit deri te Pallati i Rinis dhe Sporteve, vizitë në premisat e Pallatit te Rinisë dhe Sporteve.

Ora 20:00 Darka Zyrtare

Data 18 Prill 2015

Ora 09:00 Vizita në Komitetin Olimpik të Kosovës

Ora 9:30-10:00, Olympic Day Run - Para Hotel “Grand”-Tetari Kombëtar. Delegacioni merr pjesë në vrapimin e disa qindra fëmijëve

Ora 11:00, Swiss Diamond Hotel, Konferenca për media e presidentit të KOK-ut, Besim Hasanit dhe presidentit të KON, Thomas Bach

Ora 12:30 Dreke zyrtare me sportistet me te mire te Kosoves dhe Shpresat e Olimpidades

Ora 14:00 Percjellja ne Aeroportin "Adem Jashari"

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0