Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Presidenti i IOC Z. Thomas Bach vizite ne zyrat e KOK

27.04.2015 12:31:59

Presidenti Z. Bach u prit ne zyrat e Komitetit Olimpik te Kosoves ne date 18.04.2015 rreth ores 09:00 nga Presidenti i KOK Z. Besim Hasani, Anetaret e Bordit si dhe perfaqesues te tjere te sporteve.

Me pranine e shume gezetareve kombetare dhe nderkombetare, u shenjua kjo vizite historike per Kosoven

Ne fund te takimit, Presidenti i KOK zbuloi per Presidentin e IOC dhuraten e pergatitur per nder te kesaj vizite: Nje Mozaik unik qe paraqet Nene Terezen

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0