Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Presidenti i IOC Z. Bach dhe Presidenti i KOK z. Hasani Konference per Shtyp

27.04.2015 12:54:57

Ne date 18.04.2015 Presidenti i IOC Z. Bach dhe Presidenti i KOK z. Hasani mbajten nje Konference per Shtyp per mediat.

Z.Bach theksoi se ishte i lumtur që viziton Kosoven dhe sipas tij, vendimi i KON-it për pranimin e KOK-ut në shtëpinë më të madhe të ndërkombëtare ishte i drejtë. Ai tha se vizita delegacionit të KON-it ishte për t’i uruar mirëseardhje Kosovës në KON. Bach theksoi se gjatë takimeve të shumta që ka zhvilluar në vendin tonë duke u nisur nga presidenca e deri tek fëmijë, tregon ndjenjën e kosovarëve me sportet olimpike.

Ndërkohë, presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), Besim Hasani tha se ndjehet i previligjuar jo vetëm ai, por gjithë Kosova me vizitën e delegacionit të KON-it. Hasani theksoi se me Bach me vizitën e tij ka nderuar gjithë sportistët e Kosovës dhe Komitetin Olimpik të Kosovës. Ai thotë se KOK dhe sportistët e Kosovës i pret punë e madh, por ai beson se Komitetit Olimpik Ndërkombëtarë do të jetë në përkrahje të sportistëve tanë.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0