Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Metodologjia UMAP ne extranetin e CIO

09.05.2015 15:27:58

Eshte mbajtur Mbledhja Maratone e Bordit Ekzekutiv te KOK me sesionin e plote te Metodologjise UMAP ne extranetin e CIO ne nje analize te plote e realistike te aktualitetit te KOK. Nen moderimin, interpretimin dhe keshillimin e expertes Elda Gjoka. Ne perfundim, Presidenti Besim Hasani shprehu falenderimet per perkushtimin dhe profesionalizmin e te pranishmeve dhe per rezultatin e dobishem te punes ne grup.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0