Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Flamuri i pare i Kosoves ne Lojrat Europiane 2015

18.05.2015 14:00:46

Flamuri i pare i Kosoves ne Lojrat Europiane 2015...Foto kortezi nga pergatitjet e derguar me dashamiresi dhe krenari Presidentit te KOK kete paradite nga Besim Aliti/Venue Operations Manager – Crystal Hall/Baku 2015 European Games. Besim Aliti nga Kosova, jeton ne Kroaci dhe eshte i angazhuar me stafin nderkombetar te BAKU2015.;

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0