Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Deklarata e Naser Shala pas perfundimit te meqit

17.06.2015 20:06:43

Parafillimit te meqit isha shume i bindur qe do ta fitoja kete duel, por ne momentin kur u ngjita ne ring filloja te boksoja nuk arrita ti tregoja aftesit e mia te boksit, pasi qe kundershtari ishte me i gjate se un, dhe kjo edhe ishte nje shkak qe nuk arrita ta mposhtja kundershtarin, i cili ishte me nje pervoje thuaj se te barabart me mua.
Nuk isha ne diten time me te mire.
Sa i perket pregaditjeve dhe gjitha tjerave ishin shume ne rregull.
Andaj shpresoj se ne Kampionatin Europian ne muajin gusht ti sjell medalje Kosoves.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0