Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Deklarata e Edon Shala pas perfundimit te meqit

17.06.2015 20:41:55

Paraqitja nuk ishte siq e prisnim, sepse shorti desht qe ne luften e pare te perballem me 3 here Kampionin e Botes, rusin Gadisov, natyrisht kur perballesh me sportist te ketij niveli eshte pak emocionuese dhe per shkak te rregullave te reja qe po aplikohen un nuk munda te vazhdoja me lart ne keto gara.
Ishte nje pervoj shume e mire, dhe kjo na ndihmon te kemi paraqitje me te mira ne garat tjera te ardhshme.

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0