Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Deklarata e Kastriot Sedolli pas perfundimit te meqit

17.06.2015 20:43:45

Paraqitja nuk ishte siq e kam menduar, ndersa sa i perket shortit perball kisha kundershtarin nga Shqiperia, nje nder arsyet qe nuk kam mundur te jap maksimumin ishte edhe lendimi qe e kam pesur muajin e kaluar ne Greqi.
Sa i perket pjeses organizative ishte gjithe cka ne nivelin, dhe shpresoj qe te sherohem sa ma shpejt ne menyre qe ne garat e ardhshme te jap maksimumin nga vetja.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0