Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Deklarata e Arlind Curri pas perfundimit te meqit

17.06.2015 20:49:48

Paraqitja nuk ishte edhe aq e mire, duhet ditur se kundershtari i im ishte medalis i Europes dhe i Botes me nje eksperienc shume me te madhe se une dhe kjo ishte arsyeja qe edhe u mposhta ne kete meq.
Kjo na ndihmon neve qe te krijojm eksperienc dhe ne te ardhmen te paraqitemi sa me mire dhe ne kete menyre edhe te sjellim medalje Kosoves.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0