Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Hazir Asllani, ballafaqimi me Neuro Nespoli një një nderë për mua

19.06.2015 06:53:05

Ditën e shtunë, më 20 qershor, në stadiumin "Tofiq Bahramov" në Baku në garë në orën 14,15 minuta sipas kohës në Kosovë do të paraqitet edhe shigjetari, Hazir Asllani i cili do të bëjë gara me njërin nga shigjetarët e dalluar të Evropës dhe botës, Muro Nespoli të Italisë,  para këtij takimi, Hazir Asllani, thotë:
-Vetë garimi kundër një garuesi të një niveli të lartë që është në Përfaqësuesen e Italisë që nga vitit 1997.Ai është fitues olimpik me përfaqësuesen e Italisë në Londër, fitues i medaljes së agjendtë në Pekin dhe shumë garave evropiane dhe botërore. Për mua është nder për të garua kundër një garuesi të këtillë. Unë nuk do ti hyjë garës me atë mendësinë se gjithësesi kam për të pësuar humbje, por qëlimi im është me dhën maksimumin tim dhe shpresoj se rezultati  me qenë i mirë. Por edhe nëse rezultati nuk do të jetë i favorshëm për mua  këtë e marrë si një eksperiencë dhe dhe mësim që me siguri  përballja me një garues të këtij niveli do më ndihmojë shumë për të ardhmen ka thënë në mes të tjerash para këtij takimi, Hazir Asllani.
G.K, 19 qershor, Baku 2015

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0