Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Përshendetje dinjitoze e Hazir Asllanit

20.06.2015 06:59:13

Sot, pasdite në , në stadiumin "Tofiq Bahramov" në Baku në shigjetari është paraqitur, Hazir Asllani në kuadër të eliminatoreve për 1/32 e finales . Asllani për ballë kishte njërin ndër shigjetarët më të dalluar të Italisë, Evropës dhe botës, Muro Nespoli. Nespoli ka një përvojë të gjatë dhe fitues i medaljes së artë me Përfaqësuesen e Italisë në Londër, fitues i medaljes së agjendtë në Pekin dhe shumë garave ndërkombëtare.
Natyrisht, Mauro Nespoli ka shënuar fitore ndaj Hazir Asllanit me rezultat 6:0 /85:74/ , por garuesi ynë dha maksimimin e tij për nxjerrë rezultat pozitiv. Në setin e parë, Asllani pati një 10-she dhe 8, 8-she-28 rrathë, II/9,7.7-23 dhe III-9,8,8-26, gjithësej 74 rrathë.
Në anën tjetër, Mauro Nespoli  pati katër 10-she dhe pesë 9-she me gjithsej 85 pikë.
Me ditën e sotme, Hazir Asllani, ka  pëfunduar garat në Lojërat Evropian "Baku 2015", por mund të thuhet në mënyrë dinjitoze përshendetet nga garat dhe për 1/16 e finales shkon italiani Mauro Nestoli.
Nga sportistët e Kosovës, të shtunën, në orën 7,00 sipas kohës në Kosovë në garë do të paraqitet çiklisti Qendrim Guri.
 
G.K, 20 qershor, Baku 2015

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0