Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Ramadan Selimi në përkrahje të boksierit Armend Xhoxhaj

21.06.2015 07:02:20

Gjatë ditës së djeshme këtu në Fashatin Olimpik ku janë të vendosur sportistët dhe delegacionet e shteteve pjesëmarrës  ka arritur edhe Ramadan Selimini, kryetar i Fderedratë së Boksit të Kosovës, dhe njëherësh anëtar i Bordit Ekzekutiv i KOK-ut së bashku me trajnerin e notit, Enver Hajredini së bashku me notaret, Melisa Zhdrella, Flaka Pruthi dhe Laurit Muja. Gjatë vizitës që i bëmë Fashatit Olimpik biseduam me Ramadan Selimin, kryetar i Federatës së Boksit të Kosovës:
-Pas fitores së Armend Xhoxhajt  jam këtu në Buku që pak a shumë të jetë një motiv shtesë për  meçin e radhë që boksieri ynë do ta ketë kundër përfaqësusit të Ukrahinës Oleksandr Khyzhniak.. Shpesojnmë se edhe këtë sfidë do ta kaloj me sukses që nuk do ta ketë lehtë, kur dihet se kundërshtari i tij është mëtues për medalje. Nese e kalon këtë përballje, atëherë mund të sigurohet njëra nga medaljet.Sa i përket organizimit dhe mikprittjes, akomodimit, ushtimit dhe të gjitha shërbimit janë të një niveli të lartë. Për ne delegacionin e KOK-ut dhe ekipin e sportistëve tanë, kjo  do të jetë një përvoë dhe ajo do të na shërbejënë të ardhen për oganizimet tona dhe garat  e tjera që na presim, ka shënë, Ramadan Selimi.
G.K, 21 qershor, Baku 2015

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0