Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Astrit Kryeziu premton sukes në garën e sotme

21.06.2015 07:04:16

Atleti nga Kosova, Astrit Kryeziu që i mbron ngjyrat e Shqipërisë në Lojërat evropiane "Baku 2015", sot pas katër orës, pikërisht në orën 17,40 sipas kohës në Kosovë, në stadiumin olimpik në Baku, do të paraqitet në garë në disiplinën 400 metra.
-Jam përgatitur mirë për këtë garë dhe pres të jem i suksesshëm. Një ditë më vonë do ta kem edhe garën tjetër në disiplinën 800 metra dhe aty jam në grupin më cilësor të garës dhe shpresoj për një plasman të mirë. Nga atletët e tjerë të Shqipërisë pres nga Luzia Gega që sonte gjithashtu do të paraqitet në 800 metra dhe në disiplinën kërcim në gjatësi nga Alber Marashi presim plasman të mirë, ka thënë, Astrit Kryeziu.
G.K, Fashati Olimik, 21 qershor, Baku 2015

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0