Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Majlinda Kelmendi në Baku shpallet xhudistja më e mirë në Evropë për vitin 2014

25.06.2015 08:17:05

Organizuar nga Federata Ndërkombëtarare e Xhudos, në një Galla Mbrëmje, në Baku të Azerbajzhanit, në praninë e përfaqësuesve të  shumë mysafirëve është bërë shpallja e më të dalluarëve në sportin e xhudos për vitin 2014. Në konkurrencën e femrave epiteti i xhudistes më të mirë i ka takua kampionës së botës, Majlinda Kelmendit nga Kosova. Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të pranishëm ishin  Agron Kuka, kryetar i Federatës së Xhudos së Kosovës, Besim Hasani, kryetar i Komitetit Olimpik të Kosovës, Driton Kuka, trajner dhe Memli Krasniqi, kryetar nderi i FXHK-së dhe njëherësh i ftuar nga KOA. Tju kujtojmë vitin e shkuar, Majlinda Kelmendi fitoi titullin e kampiones së botës në Rusi duke mposhtur në rumunen Chitu.
Kjo është një mirënjohje e madhe për Majlinda Kelmendin, Federatën e Xhudos së Kosovës, Komitetin Olimpik të Kosovës dhe institucionet relevante sportive në Kosovë.
G.Kosumi, 24  qershor, Baku 2015

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0