Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Arrijnë sportistët e fundit nga Baku 2015

30.06.2015 08:18:00

Sot, në orët e hershme të  mëngjegjesit është kthye ekspedita e fundit e sportistëve të Kosovës të cilët isin pjesëmarrës në Lojërat Eropiane "Baku 2015" që janë mbajtur në Azerbajxhan nga 12-28 qershor.  Në këtë ekspeditë ishin edhe drejtues të Komitetit Olimpik të Kosovës, Fatmir Makolli, Arben Lila dhe Ramadan Selimi, nënkryetar, Mehmet Bogujevci, sekratar i përgjithshëm, pastaj Ismail Kasumi, Nezir Rama, anëtarë të KE të KOK-ut, Jeton Rudari, sekretar, trajnerët, Shefki Bogujevci, Enver Hajredini, kryetari i Federatës së Xhudos së Kosovës, Agron Kuka si dhe sportistët, Armend Xhoxhaj, Naser Shala, Flaka Pruthi, Melisa Zhdrella dhe Laurit Muja. Në këtë ekspeditë ishte edhe redaktori i sportit në Radio Kosovë, Gani Kosumi, që gjatë kësaj kohe informoi për rrjedhën e garave në Baku 2015.
Gjatë ditës së djeshme nga Bakuja u kthyen, Nora Gjakova, fituese e medadaljes së bronzit, Besim Hasani, kryetar i Komitetit Olimpik të Kosovës, Driton Kuka, trajner, Disria Krasniqi e Akil Gjakova. Pjesa tjetër e pjesëmarrësve në Lojërat Evropiane "Baku 2015" është kthe më herët nga se ata kishin përfundua garat.
G.Kosumi

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0