Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Seminar: Edhe nje hap ne rrugetimin final te ndertimit te Planit Strategjik te KOK

09.07.2015 13:39:21

Komiteti Olimpik i Kosoves, ne vazhdueshmerine e konkretizimit te bashkepunimit me palet, organizon: 

SEMINAR 

"Edhe nje hap ne rrugetimin final te ndertimit te Planit Strategjik te KOK" 

ROADMAP (2015 - 2016) dhe (Strategjia 2016 - 2020) 

10 Korrik 2015, ora 15:00 - 20:00  

Hotel Sirius, Prishtine, Kosove 

Facilitatore: Elda Gjoka MSC (MEMOS Alumni) 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0