Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Ftesa e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar për Lojërat e 31-ta Olimpike "RIO2016"

12.08.2015 17:02:50

 Kosova, sportistët tanë elitarë, trainerët, federatat, klubet, familjet, media, partnerët, shteti dhe shoqëria, tashmë kanë një ëndërr me një afat.

 Ftesa e shumëpritur, prej dekadash, erdhi. Komiteti Olimpik Ndërkombëtar dhe Presidenti Thomas Bach ka nderin t'i dërgojë Komitetit Olimpik të Kosovës (ashtu si edhe çdo Komiteti Olimpik tjetër të pranuar në CIO me të drejta të plota) ftesën zyrtare për pjesëmarrje në Lojërat e 31-ta Olimpike Verore "RIO2016"

Kosova tashmë ka një objektiv, një ëndërr me afat: Medaljen Olimpike në "RIO2016" dhe së bashku, ne mundemi! 

Besim Hasani, 

 Prishtinë, 5 Gusht 2015

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0