Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

KOK uron KOKSH dhe FSHF me rastin e Kualifikimit te Shqiperise ne \"EURO2016\"

12.10.2015 12:16:33

Prishtinë, 12 Tetor 2015 

MESAZH URIMI 

Drejtuar: Presidentit të Komitetit Olimpik Shqiptar Z. Viron Bezhani dhe Presidentit të Federatës Shqiptare të Futbollit Z. Armando Duka. 

Kualifikimi i Shqipërisë në “EURO2016” 

Të nderuar Z. Bezhani dhe Z. Duka,  

Është një moment i fuqishëm emocional suksesi historik i kualifikimit të Kombëtares Shqiptare në “EURO2016”, me fitoren e shënjuar 0:3 ndaj Armenisë mbrëmë.  

Duke besuar dhe duke patur vision e vlera, kufinjtë thyhen e majat arrihen. 

Jeni krenari e Kombit dhe Kosova ju përshëndet. 

Pranoni urimet më të mira të familjes Olimpike në Kosovë. 

Me nderime 

 Besim Hasani

President 

Komiteti Olimpik i Kosoves 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018