Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

THIRRJE PËR SHPREHJE INTERESI PËR BASHKËPUNËTORË TË JASHTËM

15.10.2015 18:45:16

Komiteti Olimpik i Kosovës angazhohet në zhvillimin e sektorit të kontabilitetit dhe financave konform standardeve ndërkombëtare në përkrahje të zhvillimit të qëndrueshëm të financave së KOK-ut, si dhe përmirësim të kualitetit te raportimit. Në kuadër të këtyre fushave programore, Komiteti Olimpik i Kosovës shfrytëzon instrumente të ndryshme, siç janë: ofrim i kontrakteve, ngritja e kapaciteteve sportive, promovim i standardeve ndërkombëtare të sportit. 

Letren e gjeni ketu

Shqip

Anglisht

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0