Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Deklarate

20.11.2015 12:35:24

Dite me pare, brutalisht u nxorr nga makina dhe u cenua liria dhe integriteti i Nenpresidentit te Komitetit Olimpik te Kosoves, mikut dhe kolegut tone, njeriut te perkushtuar ndaj Levizjes Olimpike, Shasivar Haxhijajt.

Kete sulm e konsiderojme jo vetem sulm ndaj integritetit te tij por e konsiderojme se, me apo pa vetedije, u sulmuan vlerat Olimpike dhe te sportit ne pergjithesi!

Besim Hasani, President

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0