Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Komiteti Olimpik i Kosoves u vizitua nga Kryetari i Shoqata e Miqësisë Franko-Shqiptare

27.11.2015 21:15:54

Komiteti Olimpik i Kosoves u vizitua nga Kryetari i Shoqata e Miqësisë Franko-Shqiptare, e perfaqesuar nga: Tahir Shabani, Michael Mayer dhe Agim Fejza. U dakorduam te bashkepunohet ne funksion te zhvillimit te infrastruktures perkatese per sportet dimerore!

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0