Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

KOK vizitoj familjen e Presidentit Rugova

03.12.2015 13:31:25

Perfaqesuesit e Komitetit Olimpik te Kosoves te udhehequr nga Besim Hasani, me rastin e ditelindjes se Dr. Ibrahim Rugoves, vizituan familjen Rugova per t\'i dorezuar Mirenjohjen dedikuar Dr. Ibrahim Rugoves, (PM) Presidentit historik te Republikes se Kosoves per kontributin e tij te jashtezakonshem ne themelimin, perhapjen dhe zhvillimin e Levizjes Olimpike ne Kosove! Presidenti Rugova ishte zgjedhur President nderi i Komitetit Olimpik te Kosoves nga 43 delegatet e Kuvendit themelues te KOK i organizuar me 27 Maj 1992. Ne kete takim emocionues u tha se sportistet e Kosoves dhe zyrtaret kishin qene fuqishem te mbeshtetur nga Presidenti Rugova ne aspiratat e tyre per nderkombetarizimin e sportit andaj kjo Mirenjohje shprehe konsideraten e perhershme te komunitetit te sportit ndaj Dr. Ibrahim Rugoves.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0