Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Ndertimi i Projektit Marketing per KOK per Pjesemarrjen ne RIO2016!

22.03.2016 15:00:28

Ekspertet nderkombetare per marketingun Olimpik, Damjan Pintar nga Sllovenia dhe Elda Gjoka nga Shqiperia, startuan punen intensive per projektin e Marketingut te KOK per Pjesemarrjen ne RIO2016!  

Pas kesaj jave intensive pune, rezultati i eksperteve do te paraqitet Bordit Ekzekutiv, dhe do te behet publik per fillimin e menjehershem te fushates per sponsoret e Ekipit Olimpik te Kosoves qe do te marre pjese ne RIO2016. 

Ky projekt mbeshtetet nga Solidariteti Olimpik si rrjedhoje e vizionit te Presidentit te KOK Besim Hasani dhe e Planit Strategjik 2016-2020 qe KOK tashme ka ne zbatim. 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0