Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Komiteti Olimpik i Kosoves zyrtarizon Programin Marketing te Partnereve

25.03.2016 11:17:00

Nga data 24.03.2016 Komiteti Olimpik i Kosoves ka zyrtarisht Programin Marketing te Partnereve!  

Mundesuar nga Komiteti Olimpik Nderkombetar me mbeshtetjen e Solidaritetit Olimpik, ekspertet e Marketingut Olimpik Damjan Pintar dhe Elda Gjoka ne konsultim bashkepunues me presidentin e KOK z. Besim Hasani, paraqiten ne mbledhjen e Bordit Ekzekutiv platformen marketing te Partnereve te KOK, nje instrument profesional e i sofistikuar ky qe mundeson partneret potenciale te perfitojne nga investimi ne Levizjen Olimpike dhe ne ekipin Olimpik te Kosoves ne RIO2016 e me tej. 

Prej dites se sotme ka patur zhvillime konkrete dhe takime e komunikime intensive me palet dhe korporata te cilat jane ne vijim. Ky program e pozicionon KOK nder komitetet Olimpike kombetare tejet profesionale ne fushen Marketing dhe dimensioni i synimit per Medalje perforcon vleren e paketes Olimpike te KOK. 

Bordi Ekzekutiv vleresoi maksimalisht punen e bere dhe tashme bashkepunimi per zbatimin e ketij programi eshte solid, dhe me baza te thella profesionale. 

Edhe neser vijon faza e pare e ketij projekti strategjik, e cila me pas pasohet me fazen e dyte qe do te kete te beje me negocimin dhe nenshkrimin e kontratave.  

Perfaqesues te mediave prestigjioze kombetare kane zhvilluar takimet e para dhe po vijojne edhe nderkohe madje per interesimin per partneritetin ne programin Marketing te Partnereve te KOK. 

Ky vizion do te mundesoje qe ne katervjecarin e ardhshem biznesi te jete pjese e suksesit te sportisteve dhe federatave tona ne shkelqimin Olimpik. 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0