Media sponsor

Pyeong Chang 2018 - Lojërat Olimpike Dimërore

Hapja 09.02.2018 12:00

Tarragona 2018 - Lojërat Mesdhetare

Hapja 22.06.2018 20:30

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Takim pune ne Ambasaden Sllovene ne Prishtine, Kosove

25.03.2016 17:16:16

 Ambasadori Slloven ne Republiken e Kosoves, Shkelqesia e tij z. Miljan Majhen, priti ne nje takim pune me perfaqesues te korporatave me drejtim Slloven ne Kosove, Presidentin e KOK Besim Hasani dhe Ekspertet Damjan Pintar e Elda Gjoka.

Tema e bisedes ishin pikerisht mundesite e larmshme te promovimit te sportit dhe sportisteve te Kosoves me ane te levizjes Olimpike dhe bashkepunimit ne partneritet Marketing me biznesin ne nje kornize profesionale perfitimesh reciproke dypaleshe. 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0