Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Presidenti Hasani në Lozanë, lobon për pranim në UEFA dhe FIFA

19.04.2016 10:37:30

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani dhe nënkryetari Fatmir Makolli po marrin pjesë në një prej takimeve me të rëndësishme të njerëzve të sportit ndërkombëtar, në konferencën e SportAcoord, që po mbahet këtë vit në Lozanë të Zvicrës.

Në këtë sesion të SportAccord marrin pjesë mbi 1500 zyrtarë të lartë të federatave sportive, shoqatave e financuesve të sportit. Aty do të diskutohen shumë çështje që kanë të bëjnë me sportin dhe në veçanti për Lojërat Olimpike 2016 që mbahen në Rio.


Presidenti Hasani pritet të ketë dhjetëra takime më zyrtarë të ndryshëm të federatave ndërkombëtare.


Një prej temave kryesore që kryetari Hasani do ta diskutojë më shumë zyrtarë ndërkombëtare, është pranimi i Kosovës në UEFA dhe FIFA. Ai do të kërkojë që shtetet anëtare ta përkrahin Kosovën, në mënyrë që të mbyllet kapitulli disavjeçar i izolimit të futbollit kosovar. 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0