Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kontrata e pare historike e programit Marketing te KOK u firmos.

02.06.2016 17:53:46

SIRIUS Hotel - zyrtarizohet Partner i Komitetit Olimpik te Kosoves per 2 cikle Olimpike ne harkun kohor 2016-2020

Ne prani te anetareve te Bordit Ekzekutiv te KOK, Presidenti i KOK Besim Hasani dhe Drejtori Ekzekutiv i SIRIUS Hotel, Drilon Ahmeti, ne zyren e KOK firmosen marreveshjen e partneritetit qe shenjon rrugetimin 5 vjecar marketing te dy institucioneve. Procesi u udhehoq nga Presidenti i KOK besim Hasani, me konsulencen e dy eksperteve te marketingut Olimpik, Damjan Pintar (Slloveni) dhe Elda Gjoka (Shqiperi), te derguar nga Solidariteti Olimpik per te asistuar profesionalisht programin Marketing te KOK 2016-2020.
Perpara firmosjes, Drilon Ahmeti CEO i Sirius Hotel, u shpreh se: SIRIUS Hotel dhe familja jone e ka nder qe te mund te bashkohet mbehstetjes per Ekipin Olimpik te Kosoves dhe Komitetin Olimpik. E bejme me zemer dhe besojme ne vlerat e perbashketa dhe jam i nderuar te mirepres kete bashkepunim dhe ne SIRIUS Hotel do te cmojme dhe do te shtojme vlere per elitat tona sportive dhe vlerat e kombit.\" Besim Hasani Presidenti i Komitetit Olimpik te Kosoves, shprehu kenaqesine per virtytet dhe perkushtimin e konsideraten e drejtuesve e stafit te Hotel SIRIUS per hyrjen ne kete partneritet. Per 5 vite, ekipi Olimpik dhe KOK e familja sportive do te bashke rrugetojne ne partneritet me SIRIUS Hotel dhe do te ndajme se bashku krenarine dhe sukseset e arritjeve te perbashketa. Sherbimet e SIRIUS Hotel jane dobi dhe cilesi ne mbeshtetje te sukseseve te sportisteve me cilesore drejt arritjes se Medaljes Olimpike.
Ne menyre solemne u duartrokit nga bordi shtrengimi i duarve mes dy drejtuesve dhe presidenti Hasani i dorezoi emblemen e logos se kompozuar KOK-Sirius Hotel , Partner i Komitetit Olimpik te Kosoves, 2016-2020.
Programi Marketing i KOK vijon qasjen dhe komunikimet mes partnereve potenciale dhe per cdo informacion na drejtoheni ne:[email protected]


Zyra e Medias
Komiteti Olimpik i Kosoves
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0