Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Seminari \"Rendësia e Planifikimit Strategjik & 5 Hapat\"

03.06.2016 12:47:48

Komiteti Olimpik i Kosovës në datat 4 – 5 Qershor 2016, do të organizojë në Prishtinë Seminarin \"Rendësinë e Planifikimit Strategjik & 5 Hapat\" i cili do të mbahet Hotel Sirius. 

Seminari udhehiqet nga:  

Z. Besim Hasani - Drejtor Kombetar i Solidaritetit Olimpik  

Znj. Elda Gjoka - Drejtore Kombetare e Solidaritetit Olimpik 

 Bashke-udheheqes:

Z. Iber Alaj - Kandidat Memos 

 Lektor i Ftuar:

Wolfgang Mika - Menaxhimi i Sportit dhe Burimeve Njerezore 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0