Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Perfundon me Sukses Seminari " Rendesia e Planifikimit Strategjik & 5 Hapat" 4-5 Qershor 2016

06.06.2016 12:23:10

 Ne mjediset e Hotelit Partner te Komitetit Olimpik te Kosoves, SIRIUS Hotel, perfundoi p kursi i trete i Administratoreve Sportive,"Rendesia e Planifikimit Strategjik & 5 Hapat" organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosoves, me mbeshtetjen e Solidaritetit Olimpik ne datat 4 -5 Qershor 2016.

Pas 2 ditesh te gjata intensive, pjesemarresit e perfaqesuesit, lektoret e ftuar, drejtuesit e seminarit dhe facilitatoret trajtuan me intensitet ceshtjet e menaxhimit te ndryshimit dhe rendesine, metodologjine e hapat e planifikimit strategjik 

Pjesemarresit e suksesshem u certifikuan nga dy drejtoret kombetare Besim Hasani dhe Elda Gjoka, me certifikata te firmosura edhe nga Presidenti i Komitetit Olimpik Boteror, Thomas Bach.  

Bashkeudheheqes ne te tre kurset eshte Drejtori i Sportit ne Ministrine e Kultures, Rinise dhe Sporteve te Kosoves, z. Iber Alaj.  

Kursi i radhes u drejtohet perfaqesuesve te klubeve sportive ne te gjithe Kosoven dhe planifikohet te mbahet ne datat 1 dhe 2 Korrik 2016 ne Prishtine. 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0