Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

5 Qershor - Dita Boterore e Mjedisit

06.06.2016 12:54:52

 Ne Sheshin \" Zahir Pajaziti\" eshte festuar Dita Boterore e Mjedisit

 Me bashkepunimin e Komitetit Olimpik te Kosoves (Komisioni i Sportit dhe Ambjentit) - MKRS (Departamenti i Sportit) - Komuna e Prishtines - Hortikulture)

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0