Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Qeveria në përkrahje të ekipit olimpik të Kosovës në Rio 2016

27.06.2016 14:19:13

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani ka takuar sot Vlora Dumoshin, Shefe e Stafit në Zyrën e Kryeministrit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, dhe temë kryesore e diskutimit ishte përgatitja e Kosovës për Lojërat Olimpike Rio 2016.


“Biseduam për përgatitjet për LO Rio 2016 ku Kosova merr pjesë për herë të parë me simbole dhe e barabartë me 205 Komitete Olimpike Kombëtare!
Me këtë rast u konfirmua pjesëmarrja e Kryeministrit në Rio 2016 dhe mbështetja e Ekipit Olimpik në çdo aspekt për përgatitje dhe prezantim të dinjitetshëm në ngjarjen me të madhe sportive dhe promovuese në planetin tonë!”, tha presidenti i KOK-ut, Besim Hasani. 


Dumoshi në anën tjetër përgëzoi kryetarin Hasani për punën e bërë deri më tani për prezantimin e Kosovës në Lojërat Olimpike dhe premtoi mbështetjen e qeverisë në këtë drejtim.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0