Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Pritje e Zyrtareve te Larte te IOC, IJF, ITTF me rastin e dy vjetorin te njohjes se KOK nga KON

07.11.2016 09:12:42

Ne date 5 Dhjetor Z. Hasani, President i Komitetit Olimpik te Kosoves priti ne zyrat e KOK zyrtare te larte te institucioneve boterore te sportit.

 U priten ne takim: Anetari i Bordit Ekzekutiv te KON dhe President i AIBA Dr. Ching-Kuo Wu, Presidenti i IJF Z. Marius Vizer dhe nga ITTF Z. Ivo Goran Munivrana,

Ne kete takim ishin te pranishem edhe Presidenti i FPPK Nehat Citaku, Kampionia Olimpike Majlinda Kelmendi dhe traineri fitues i medaljes se arte Olimpike Driton Kuka dhe anetare te Bordit Ekzekutiv te KOK 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0