Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Aplikueshmeria e Programit Strategjik Marketing 2016 - 2020 te KOK

07.11.2016 18:33:05

 Komiteti Olimpik i Kosoves tashme eshte nje rast studimor per aplikueshmerine dhe programin strategjik Marketing 2016-2020 te KOK, qe prezantohet nga Eksperti i Marketingut Damjan Pintar ne Seminarin e organizuar nga Komiteti Olimpik Mesdhetar dhe KOKSH per Menaxhimin e Organizatave Sportive ne javen e pare te Nentorit 2016 ne Trane.

 Ky program eshte ndertuar per KOK prej eksperteve te derguar nga Solidariteti Olimpik ne 2016-en, si pergjigje ndaj vizionit te Presidentit te KOK z. Besim Hasani, ne permbushje te strategjise se pergjithshme te KOK 2015-2020, me mbeshtetjen e Bordit Ekzekutiv dhe perfshirjen e drejperdrejte te Presidentit Besim Hasani, ne punen dhe ndertimin final te Programit Marketing me Z. Damjan Pintar (Slloveni) dhe znj. Elda Gjoka (Shqiperi).

Deri tani, ky program ka konkretizuar me sukses partneritetin Ekskluziv me Mabetex Group, Sirius Hotel dhe TOYOTA. Nderkohe sot ne Prishtine, Presidenti Besim Hasani dhe Ekspertja e Marketingut Elda Gjoka kane kryer nje takim prezantues mjaft te dobishem udhehequr nga ambasadorja e Kroacise ne Kosove, zonja. Marija Kapitanović me perfaqesues te kompanive Kroate ne Kosove. 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0