Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Ambasadorja e Kroacise ne Kosove dhe Presidenti i KOK prezantojne bizneset Kroate me Planin Marketing 2016 - 2020

08.11.2016 16:24:22

Ambasadorja e Kroacise ne Kosove Shkelqesia e saj Znj. Marija Kapitanović dhe Presidenti i Komitetit Olimpik te Kosoves Z. Besim Hasani jane takuar dje me Kompanite Kroate qe operojne ne Kosove. 

Takimi u zhvilluar prane Ambasades Kroate ne Prishtine dhe te pranishem ishin edhe Sekretari i Dyte i Ambasades Z. Zlatko Vnučec dhe Keshilltarja per Marketing ne KOK Znj. Elda Gjoka. 

Gjate takimit eshte prezantuar dhe Plani Marketing i KOK 2016 - 2020 duke hapur keshtu mundesine e nje bashkepunimi te mundshem ne emer te sportit. 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0