Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

KOK dhe FPMK marrin pjese ne Kongresin e 68-te te UIMP - Frankfurt, Gjermani 25 - 27 Nentor 2016

25.11.2016 16:56:34

Po mbahet ne Frankfurt Gjermani, Kongresi i 68-te i UIMP (Unioni Nderkombetar i Pentalonit Modern) ne datat 25 - 27 nentor 2016. Marrin pjese ne kongres, Z. Besim Hasani - President i KOK dhe Z. Jahe Sahiti - Kryetar i Federates se Pentalonit Modern te Kosoves. 

Pervec percjelljes se punimeve, z. Hasani takoi edhe Presidentin e KON-it Dr. Thomas Bach dhe Z. Huan Antonio Samaranch, Junior, Nen-President i KON gjithashtu Z. Claus Schormann, President i UIPM 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0