Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Presidenti i KON Z. Thomas Bach uron Presidentin e rizgjedhur te KOK Z. Besim Hasani

24.12.2016 09:34:47

 Z. Besim Hasani

President  

Komiteti Olimpik I Kosovës  

 Shtëpia e Sporteve

Agim Ramadani  

10000 Prishtinë,  

Kosovë  

Luzanë, 23 Dhjetor 2016  

Ref.THB/cmog  

I dashur President,  

Është kënaqësi për mua t’ju shpreh urimet e mia më të përzemërta në rizgjedhjen tuaj si President I Komitetit Olimpik të Kosovës.  

 Në emër të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, ju uroj çdo sukses në aktivitetet tuaja të ardhshme në promovimin dhe zhvillimin e Lëvizjes Olimpike në vendin tuaj, në interest ë sportit dhe sportistëve. Mund t’jua përsëris se puna juaj e madhe është vlerësuar jo vetëm nga Komiteti Olimpik i Kosovës por edhe nga KON.

KON pret të vazhdojë bashkëpunimin e frytshëm. Si gjithmonë, ju mund të mbështeteni në përkrahjen e plotë të KON për të ndihmuar KOK në kryerjen e misionit dhe aktiviteteve të përditshme në përputhje me vlerat dhe parimet që udhëheqin Lëvizjen Olimpike, mbetem 

Sinqerisht juaji,  

 Thomas Bach

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0