Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Konferenca per media e mbajtur me rastin e pjesemarrjes ne EYOF 2017, Erzurum, Festivalin Olimpik Europian

09.02.2017 17:49:54

Kosova do te merr pjese per here te pare ne EYOF 2017 ku do te paraqitet me gjithesej 5 sportist nga sporti i skijimit ne dy disciplina te ndryshme, Skijim Alpik dhe Snowboard.

Lista e sportisteve dhe zyrtarve eshte si me posht.

Jeton Rudari, shef i misionit

Muhamet Dresha, zyrtar

Kushtrim Deva, trajner skijimi alpik

Ernes Sefaj, trajner skijim alpik

Renato Laci, trajner snowboard

Adea Haxhidauti, skijim alpik
Lyra Hoxha, skijim alpik
Arbi Pupovci, skijim alpik
Vernor Gjurkaj, skijim alpik

Grenita Grazhda, snowboard

Po ashtu u mbajt edhe nje ligjerat nga Dr. Gezim Murseli i cili ligjeroj rreth dopingut dhe kujdesit qe duhet ta kene te gjithe pjesemarresit ne kete aktivitet. 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0