European Youth Olympic Festival

Hapja 23.07.2017 10:00

Pyeong Chang 2018

Hapja 09.02.2017 10:00

Buenos Aires 2018 - Youth Olympic Games

Hapja 10.06.2018 10:00

Tokyo 2020

Hapja 24.7.2020 10:00

Beijing 2022

Hapja 24.02.2022 10:00

Kosovarët mbrrijnë në Erzurum

11.02.2017 15:41:55

Sportistët kosovarë, pjesëmarrës në Festivalin Olimpik Dimëror Evropian për të rinj që fillon nesër, kanë mbërritur në Erzurum të Turqisë.

Nesër ata do të marrin pjesë në hapjen solemne të kësaj ngjarjeje.
Po ashtu ata nesër do t\'i nisin stërvitjet, kurse garat i fillojnë nga pasnesër.

Garuesit kosovarë do të garojnë në sllallom dhe sllallom të madh (disiplinat alpike) dhe në snoubord.

Zyra për medie e KOK