Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Ambasadori i Hungarisë në Prishtinë, Laszlo Markusz, vizitoi Komitetin Olimpik të Kosovës

24.05.2017 12:48:32

Ambasadori i Hungarisë në Prishtinë, z.Laszlo Markusz, ka vizituar të martën Komitetin Olimpik të Kosovës. Ai u prit nga Presidenti z. Besim Hasani dhe Sekretari i Përgjithshëm z. Shasivar Haxhiaj.Qëllimi i takimit ishte njoftimi rreth përgatitjeve dhe shkuarjes së ekipit të Kosovës në Festivalin Olimpik Evropian (EYOF) për të rinj, "Gyor 2017", që mbahet nga 23-27 Korrik 2017 në Hungari.Të dy biseduan për bashkëpunim të mëtutjeshëm dhe përgatitjet që po bënë KOK-u për "Gyor 2017". Z. Hasani falënderoi z. Markusz për vizitën dhe kërkoi nga ai lehtesim të procedurave për paisje me viza për garuesit tanë.Ambasadori, z. Laszlo Markusz, u shpreh i gatshëm për të bashkëpunuar dhe ndihmuar ekspeditën tonë.Kujtojmë që në Festivalin Oimpik Evropian për të rinj Kosovën do ta përfaqësojnë 15 sportistë nga pesë sporte të ndryshme.Me këtë rast, KOK do t'i dërgojë sportistët në përgatitje jashtë Kosove në ndonjë qendër stërvitore.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0