Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Komiteti Olimpik i Kosovës organizon Ditën Botërore të Sportit dhe Ambientit

01.06.2017 15:46:35

Komiteti Olimpik i Kosovës do të organizojë aktivitete të ndryshme për nder të Ditës Botërore të Sportit dhe Ambientit. Aktivitetet mbahen në Prishtinë, në sheshin "Skënderbeu", më 05.06.2017 nga ora 11:00-13:00. Marrin pjesë nxënës të disa prej shkollave fillore të Prishtinës. Kjo ditë përkrahet nga Solidariteti Olimpik dhe Kuvendi Komunal i Prishtinës. Akvititetet që do të organizohen janë: Performanca e vallës së Shoqërisë Kulturo Artistike "Prishtina", gara me pistoleta llaserike, dhe demonstrime në sportet: karling, kërcim me litar, kërcim, futboll, basketboll etj.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0