Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Komiteti Olimpik i Kosovës organizon pritje për presidentin e Federatës Botërore të Karatesë, Antonio Espinos

01.06.2017 16:19:16

Presidenti i Federatës Botërore të Karatezë, z. Antonio Espinos do të vizitojë për herë të parë Kosovën. Z. Espinos do të jetë i pranishëm në Kampionatin Evropian për Regjione, që mbahet për herë të parë në Prishtinë. Kampionati organizohet më 3 dhe 4 qershor. Me këtë rast, ndër vizitat e shumta që do të ketë i pari i karatesë botërore, ai do të pritet edhe nga presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z.Besim Hasani. Pritja do të organizohet të premten (nesër) në zyret e KOK-ut, nga ora 12:30.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0