Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Eksperti nga Kanada, Peter Andersen, trajnoi fëmijët për sportin e Karlingut

05.06.2017 16:50:54

Eksperti i Karlingut nga Kanada, Peter Andersen, ishte i pranishëm në Ditën Botërore të Sportit dhe Mjedisit. Ai me përvojën e tij, trajnoi fëmijët e shkollave fillore për sportin e karlingut, pak të njohur tek ne. “Ishte fantastike. Fëmijët e donin këtë sport. Kishte edhe talent”, u shpreh “noc-kosovo.org”, 24-vjeçari, Andersen.Pikërisht Karlingu ishte njëri prej sporteve që joshi më shumë fëmijët. Aktivitetet u zhvilluan në sheshin “Skënderbeu” për të 5 qershorit, Ditës Botërore të Sportit dhe Ambientit.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0