Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Orari i garave të sportistëve të Kosovës në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj, “Gyor 2017”

08.06.2017 10:19:24

Komiteti Olimpik i Kosovës do të prezantohet me 14 sportistë në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj, “Gyor 2017”, që mbahen prej 23-29 korrik 2017. Organizatori i “Gyor 2017”, ka publikuar edhe orarin e garave për të gjithë pjesëmarrësit. Përgatitjet e sportistëve fillojnë prej 23 korrikut, ndërsa garat një ditë më vonë. Kosova do të debutojë me not dhe tenis që në ditën e parë më 24 korrik.Garat për notarët dhe tenistët fillojnë nga ora 09:00. Të njëjtën ditë, garojnë edhe atletët, por nga ora 14:00. Xhudistët tanë nisin në ditën e dytë, prej orës 12:00. Kosova në “Gyor 2017” përfaqësohet me: Gentiana Peci, Valentina Kelmendi, Alaudin Suma, Arian Smajli (atletikë), Ardit Hysejni, Dion Kadriu, Dren Ukimeraj, Muhamed Rushiti (not), Laura Fazliu, Arbër Kullashi, Selim Berisha e Shpati Zekaj (xhudo), dhe Blearta Ukëhaxhaj dhe Diell Mehmedi (not). Në foto mund të gjeni komplet orarin e garave.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0