Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Fillon kursi bazik për administratorë të sportit në Federatën e Volejbollit e Kosovës

16.06.2017 13:43:06

Ka filluar kursi i shtatë bazik për administratorë të sportit në Federatën e Volejbollit e Kosovës, i cili po mbahet në Hotel Sirius në Prishtinë.Edhe këtë herë po marrin pjesë dhjetëra zyrtarë të kësaj federate, klubeve, trajnerë, volejbollistë e volejbolliste, etj.Ligjërues të përhershëm janë: z. Besim Hasani, drejtor kombëtar për kurse, SO-KON, z. Iber Alaj, Memos 19, SO-KON, dhe znj. Elda Gjoka, Drejtoreshë e Kursit Kombëtar nga SO i KON-it. Krahas tyre, do të ligjërojë edhe slloveni, z.Damjan Pintar, ekspert i jashtëm i marketingut i dërguar nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.Kursi do të mbyllet të dielën (18 qershor), me marrjen e çertifikatave.Organizimi i këtyre kurseve përkrahet nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik të Kosovës.Deri në fund të vitit do të mbahen gjithësej 14 kurse.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0