Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kerkese per ofert

19.05.2017 10:32:00

Ju njoftoj qe Komiteti Olimpik i Kosoves organizon  Dita Boterore e Sportit dhe Ambientit , e cila do te organizohet me daten 05.06.2017 ne Prishtine.

Me qellim te organizimit me te mire te ketij aktiviteti KOK ju drejtohet me kete kerkese per ofer,

I ftojm te gjitha nderrmarrjet te cilat deshirojn te paraqesin oferten per kerkesen e meposhtme ato ti paraqesin ofertat e tyre ne KOK:

Nr

Pershkrimi

Sasia

1

Maica me shtyp per te rritur

170

2

Maica me shtyp per femij

80
Data e shpalljes se kerkese eshte 19.05.2017

Data e fundit per pranimin e ofertave eshte 25.05.2017


Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0