Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kerkese per ofertë

10.05.2017 14:13:57

Ju njoftoj qe Komiteti Olimpik i Kosoves organizon  Diten dhe Javen Olimpike 2017, e cila do te organizohet me daten 25 Maj 2017 ne Prishtine.

Me qellim te organizimit me te mire te ketij aktiviteti KOK ju drejtohet me kete kerkese per oferë,

I ftojm te gjitha nderrmarrjet te cilat deshirojn te paraqesin oferten per kerkesen e meposhtme ato ti paraqesin ofertat e tyre ne KOK:

Nr

Pershkrimi

Sasia

1

Banera per vrapim

100

2

Baneri 10x2 + konstruksioni

20

3

Shtypja e medaljeve ne te dy anet

2000

4

Varese per bexha (per medaljet)

2000

5

Stikersa per animatore

6

6

Shtypi i roll-up

3

 

Data e shpalljes se kerkese eshte 10.05.2017

Data e fundit per pranimin e ofertave eshte 18.05.2017

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0