Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kerkese per ofertë

10.05.2017 11:31:36

Ju njoftoj qe Komiteti Olimpik i Kosoves organizon  Diten dhe Javen Olimpike 2017, e cila do te organizohet me daten 25 Maj 2017 ne Prishtine.

Me qellim te organizimit me te mire te ketij aktiviteti KOK ju drejtohet me kete kerkese per ofert,

I ftojm te gjitha nderrmarrjet te cilat deshirojn te paraqesin oferten per kerkesen e meposhtme ato ti paraqesin ofertat e tyre ne KOK:

Nr

Pershkrimi

Sasia

1

Ndertimi i Portes 11 m te gjate dhe 3.3 m e larte

1

2

Ndertimi i Portes 8 m te gjate dhe 3.3 m e larte

1

3

Shtypi dhe prerja e stikerave Olympic Day

150

4

Konfeti multicolor2kg

1

5

Balona me Helium te brenduar

100

  

Data e shpalljes se kerkese eshte 10.05.2017

Data e fundit per pranimin e ofertave eshte 18.05.2017

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018